joomla templates top joomla templates template joomla

Nieuws

 

 

Nieuws en wetenswaardigheden

* Inmiddels is JazzMag nr.4 onderweg naar onze leden waarin wij de huidige en toekomstige situatie omschrijven. Na de laatste perscoferentie van de Hr. Rutte is er voorlopig geen enkel peil te trekken over de ontwikkelingen betreffende het hardnekkige corona virus. We moeten geduldig afwachten wanneer er weer een gezonde periode aanbreekt om concerten te kunnen plannen. Bij deze wensen wij u allen en ook de Jazzbands een fijne kerst en een gezonde jaarwisseling toe. 

* Het bestuur heeft tengevolge van de voortdurende Corona perikelen enkele trieste maar belangrijke beslissingen moeten nemen betreffende de geplande concerten voor de rest van het jaar 2020. U kunt de informatie lezen in onze Corona Nieuwsbrief onder de Tab JazzMag.      

* Het bestuur van onze jazzclub heeft na rijp beraad besloten het Concert van 13 september a.s. door de onzekere toestand van het corona-virus niet te willen laten plaatsvinden. De eerstvolgende mogelijkheid wordt dan 11 oktober. Over de corona maatregelen die nodig zijn op de pilot-lokatie in Ugchelen hoeven wij ons geen zorgen te maken, deze is corona proof. Maar alle komende concerten zijn afhankelijk van de veiligheid in het algemeen. U wordt binnenkort via de JazzMag geheel geinformeerd hoe het een en ander geregeld gaat  en/of moet worden. Tot zover wensen wij U nog een fijne vakantietijd toe en.....blijf gezond.

* 8 maart 2020, We hebben deze middag genoten van een geweldige muzikale presentatie genoten van The Storyville Jassband. We hadden een volle bak van meer dan 65 mensen en een ieder vermaakte zich met een dansje , een vrolijk gesprek of van het genieten van de muziek. Wat op 26 april een groots concert had moeten worden in de Brasserie met de Pilsner Jazzband is helaas veranderd in een nachtmerrie, vooral voor de uitbaters van de Brasserie. het noodlot sloeg in de nacht van zondag op maandag toe waardoor de gehele Brasserie in de as werd gelegd. Ook een ramp voor onze Jazzclub natuurlijk want nu hebben we ons gezellige en vaste honk op dramatische wijze verloren. Tja, wat nu?? Ons bestuur komt op maandag 10 maart bijeen om te kijken hoe en waar we verder zouden kunnen. Het zal niet gemakkelijk worden eenzelfde fijne lokatie te viinden waar ook de parkeer mogelijkheid een plus was. Zodra er nieuws is zullen wij dit aan onze leden mededelen. Voor een foto van na de Brasserie brand zie de map "Foto's". Deze mooie plaats en geweldige tijd is jammer genoeg voorbij. 

* Het matige windje heeft vanmiddag 9 februari 20 leden er niet van weerhouden ons concert te komen bezoeken. The Forest Jazzband heeft er ondanks dit lage aantal een voortreffelijke en toch nog gezellige middag van gemaakt. Vooral de pianist en de geweldige gitarist wisten met hun solo werk de handen van de enthousiaste leden menigmaal op elkaar te krijgen. Gelukkig hadden de weersvoorspellers weer eens niet gelijk en kon een ieder rustig op weg naar huis. Wij hopen op 8 maart weer een volle zaal te mogen ontvangen met The Storyville Jassband.....tot dan. 

* De Algemene Leden Vergadering heeft op 5 februari 2020 in de Brasserie De Manege plaatsgevonden. Een twaalftal leden hebben deze avond bezocht en hebben waar nodig hun vragen kunnen stellen. Deze avond was wel een bijzondere omdat hier tevens voorzitter Jacques Bootsma de voorzitters hamer aan onze nieuwe voorzitter Be Schuitema heeft overgedragen. Wij danken Jacques nogmaals voor zijn inzet gedurende zijn voorzittersschap. 

 * Zijn er leden die graag een bepaalde band (nog) eens bij ons willen horen spelen dan kunt u dit kenbaar maken aan Jerry Wlidenberg ons bestuurslid die zorg draagt voor de "Muzikale vormgeving".

 * Lijkt het u leuk om eens een stukje voor het JazzMag te schrijven naar aanleiding van een concert b.v. dan kunt u dit sturen naar het redactieadres van de Jazzclub:  Loseweg 131, 7315 DB Apeldoorn of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Ons eerste volgende concert wordtgehouden op zondag : Alle concerten voor het najaar 2020 vervallen .

U bent van harte welkom! Aanvang van de concerten 14.30 uur in het "Ugchels Belang" dorpshuis.

Alle concerten voor het voorjaar 2021 worden  t.z.t.  vermeldt onder Agenda op deze website.