joomla templates top joomla templates template joomla

Nieuws

Beste Jazzvrienden,

Een nieuw begin van het voorjaars seizoen Jazz bij de TJC Apeldoorn. Er zijn fantastische Jazzbands gearrangeerd en wij, het bestuur en de topmuzikanten, hopen u, leden en niet-leden, tijdens deze concerten weer te ontmoeten.
Een drankje, hapje, eventueel een dansje en vooral genieten van de geweldige muziek die de bands ten gehore brengen. Dit alles in de sfeervolle ambiance van Brasserie De Manege, Jachtlaan 8a, Apeldoorn.

* Op 10 februari hadden wij opnieuw een geweldige jazz formatie in huis en wel "The Storyville Jassband". Met 61 bezoekers en het jazz bestuur hebben wij genoten van de fijne klanken van dit orkest. De altijd vrolijke bediening had dan ook de handen vol om een ieder van zijn bestelde drankje te voorzien.

Vooraf aan het concert vond op de boven verdieping van de brasserie de jaarlijkse Algemen Leden Vergadering plaats die jammer genoeg door slechts 8 trouwe leden werd bezocht. Onder andere de griep was hier debet aan. De aanwezigen werden op koffie en een heerlijk broodje kroket getrakteerd.

* Ons Nieuwjaarsconcert van 6 januari was weer een feest om te mogen bijwonen. De Charlestown jazzband had maar weinig tijd nodig om veel mensen aan het dansen te krijgen en de sfeer was vaak uitbundig te noemen, omdat deze muzikanten als geen ander weten hoe het publiek te amuseren. De ruime traktatie van bitterballen werd ook zeer gewaardeerd. Wij zijn dan ook blij dat we met een goed gevulde zaal van zo'n 80 mensen een uitstekende start hebben gehad.
 
* In de eerste week van januari is helaas ons zeer gewaardeerd lid de Hr. J. Essenstam overleden. Wij wensen de familie en nabestaanden veel sterkte toe dit verlies te kunnen dragen. 
 
* Zijn er leden die graag een bepaalde band (nog) eens bij ons willen horen spelen dan kunt u dit kenbaar maken aan Jerry Wlidenberg ons bestuurslid die zorg draagt voor de "Muzikale vormgeving".
 
* Lijkt het u leuk om eens een stukje voor het JazzMag te schrijven naar aanleiding van een concert b.v. dan kunt u dit sturen naar het redactieadres van de Jazzclub:
Loseweg 131, 7315 DB Apeldoorn of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
Het eerst volgende concert wordtgehouden op zondag 10 maart 2019 met " Farmhouse Jazz & Blues Band "

U bent van harte welkom!
Aanvang van de concerten 14.30 uur

Alle concerten voor het voorjaar 2019 staan vermeld onder Agenda op deze website. 

Van de concerten voor het najaar 2019 zijn al wel 2 bands en data bekend zijnde:

22 september -  Dokter jaz & Co.

13 oktober -  Folk University Jazz Band

10 november en 8 december