joomla templates top joomla templates template joomla

Nieuws

 

 

Nieuws en wetenswaardigheden

* Note: In de map JazzMag vindt u een Jazz kalender Regio-oost waarin diverse jazzclubs hun jazzprogramma voor 2020 aanbieden. 

* Het bestuur van Jazz club Apeldoorn wenst u allen een fijne kerst en een voorspoedig en gezond 2020, we hopen u op 5 januari weer te mogen verwelkomen op ons Nieuwjaarsconcert om er weer een feest van te maken met de Charlestown Jazzband.

* De Algemene Leden Vergadering  (ALV) zal in 2020 op 5 februari s'avonds om 19.30 plaats vinden in de Manege Brasserie en NIET op 12 februari zoals eerder vermeld.

* Beste leden en jazz liefhebbers. Op 22 september hopen wij u weer te mogen verwelkomen op het 1ste jazz concert van het nieuwe seizoen. Onze welbekende band Dokter, Jazz & Co zullen er weer een super gezellige middag van maken. U komt toch ook..??

* Namens het bestuur van Jazzclub Apeldoorn wensen wij al onze leden een hele fijne vakantie toe en hopen u allen in goede gezondheid weer te mogen verwelkomen op onze eerste jazz middag in september 2019. (zie ons agenda overzicht)

*Afgelopen weekend, 14 april, hebben wij alweer het laatste concert van het seizoen 2018-2019 mogen beleven met wederom een jazz band van grootse allure, namelijk de Jay Jay's Border Jazzmen. Een zestigtal bezoekers hebben genoten van de bijzondere kwaliteiten van deze band in de altijd weer sfeervolle locatie van Brasserie de Manege.Wij kijken alweer uit naar ons eerst volgende concert in het najaar en wel op 22 september met het alom bekende orkest Dokter, Jazz &Co. Wij hopen dan ook weer veel van onze leden te mogen begroeten met wellicht het meebrengen van nieuwe jazz liefhebbers die ook lid van onze club zouden willen worden. Wij, ons bestuur, wensen u allen een heel fijne vakantie toe en hopen u in goede gezondheid weer te mogen terug zien......tot dan  !! 

* 10 maart 2019, wat was het weer genieten van de geweldige "Farmhouse Jazz & Blues Band" . Virtuoos waren de solo partijen van deze artiesten en ook de "close harmony" songs waren van een hoog nivo. Vooral spraakmakend waren de blues & rock nummers die uitermate verfijnd werden gespeeld en die de handen van het dankbare publiek regelmatig deden gloeien van het vele applaudisseren. Ondanks ziekte en vakantie waren er toch nog 52 mensen die genoten hebben van een heerlijke muzikale middag. Bovendien hebben we 3 nieuwe leden mogen begroeten.

* Op 10 februari 2019 hadden wij opnieuw een geweldige jazz formatie in huis en wel "The Storyville Jassband". Met 61 bezoekers en het jazz bestuur hebben wij genoten van de fijne klanken van dit orkest. De altijd vrolijke bediening had dan ook de handen vol om een ieder van zijn bestelde drankje te voorzien.Vooraf aan het concert vond op de boven verdieping van de brasserie de jaarlijkse Algemen Leden Vergadering plaats die jammer genoeg door slechts 8 trouwe leden werd bezocht. Onder andere de griep was hier debet aan. De aanwezigen werden op koffie en een heerlijk broodje kroket getrakteerd.

* Zijn er leden die graag een bepaalde band (nog) eens bij ons willen horen spelen dan kunt u dit kenbaar maken aan Jerry Wlidenberg ons bestuurslid die zorg draagt voor de "Muzikale vormgeving".
 
* Lijkt het u leuk om eens een stukje voor het JazzMag te schrijven naar aanleiding van een concert b.v. dan kunt u dit sturen naar het redactieadres van de Jazzclub:  Loseweg 131, 7315 DB Apeldoorn of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
Ons eerste volgende najaars concert wordtgehouden op zondag 22 september 2019 met Dokter, Jazz & Co.

U bent van harte welkom! Aanvang van de concerten 14.30 uur

Alle concerten voor het jaar 2019 en het voorjaar 2020 staan vermeld onder Agenda op deze website.