joomla templates top joomla templates template joomla

Nieuws

Nieuws en wetenswaardigheden

10-april 2022: Wij mochten vandaag genieten van de bijzondere Jazzy songs gespeeld door de Forest Jazzband. Een week eerder hadden wij een Extra Jazz Bulletin naar onze leden gestuurd met een aantrekkelijke aanbieding qua entree prijs en een borrelhapje, hopende dat dit een extra stimulans zou zijn om ons concert te komen bezoeken. Toch hadden wij op een grotere opkomst gerekend in plaats van de 37 leden die wij mochten verwelkomen. Een deel werd wederom goed gemaakt door de 11 gasten. (niet leden) . Dus in totaal een bezoekers aantal van 48 personen. Zij hebben in ieder geval genoten van de fijne klanken van de prima spelende band . Echter blijft de vraag wat wij gaan doen betreffen de voortgang van de Jazzclub. Hierover zullen wij op 13 april vergaderen om alles nog eens te evalueren. Over de uitkomst hiervan zullen de leden worden geinformeerd, of per Email of per post voor diegene die geen Email adres hebben of deze niet hebben gemeld. Wij willen nogmaals benadrukken dat corona niet meer zal verdwijnen uit onze samenleving maar dat de kans op een zware ziekte toch bijzonder klein is geworden maar begrijpen ook dat het voor sommige mensen een blijvende blokkade zal zijn een concert te bezoeken. En dat is natuurlijk heel erg jammer, niet alleen voor de gezelligheid op een concert maar ook voor de band die graag voor een goed gevulde zaal zou willen spelen. Een hartelijke groet van het bestuur met in ieder geval voor straks een fijne zomer vakantie toegewenst.

13 maart 2022: Vandaag het eerste concert van dit jaar gepresenteerd.  Wij mochten vandaag genieten van de muziek van de band Dokter Jazz & Co. De band heeft deze middag onze gasten weten te amuseren met de bekende klanken en nummers van deze band die het dit keer met een invaller-drummer moest doen. Jammer genoeg heeft of het prachtige weer of de corona angst te weinig jazz-liefhebbers de gang naar onze club willen doen maken. Maar de aanwezigen hebben zich zeker met de lekkere muziek en de voortreffelijke bediening van Ugchels Belang zich zeker kunnen vermaken. Toch willen wij nogmaals benadrukken dat alleen bij voldoende belangstelling (bezoek) de club een bestaansrecht heeft voor de komende tijd. Dus onze oproep: komt allen zoveel mogelijk en breng nieuwe geinteresseerden gasten mee die misschien ook nog lid willen worden want dat hebben we nodig. (zie voor enkele foto's van deze middag op de "Tab foto's" op deze Website). We zien u graag op 10 april a.s. met de Forrest Jazzband.

23 januari 2022: Omdat beslissingen van het kabinet onduidelijk zijn en uitblijven is besloten het concert van 6 februari helaas te schrappen. Wij wachten tot alles vrij wordt gegeven en veilig wordt bevonden.  Wederom een domper voor de jazz liefhebber. Check altijd even de Agenda voor de laatste wijzigingen. De laatste lockdown aanpassing van 24-01 door het kabinet geeft de muzieksector te weinig mogelijkheden.

8 december 2021: Het bestuur van de Jazzclub heeft helaas moeten besluiten gezien de huidige corona maatregelen om het concert op 9 januari 2022 geen doorgang te laten plaatsvinden. Wij hadden gehoopt op een nieuwe fantastische start in 2022 maar vinden het op dit moment niet verantwoord. We bekijken de situatie per week en mogelijk kan er in februari wel weer een concert plaatsvinden. Via deze site houden wij u op de hoogte. Voor info voor de komende maanden zie ons tabblad Agenda. Wij wensen al onze leden in ieder geval een fijne kersttijd toe en hopen dat een ieder gezond het jaar 2022 in mag gaan.

 * Lijkt het u leuk om eens een stukje voor het JazzMag te schrijven naar aanleiding van een concert b.v. dan kunt u dit sturen naar het redactieadres van de Jazzclub:  Loseweg 131, 7315 DB Apeldoorn of per mail: bepwestendorp@jazzclubapeldoorn.n

* Zijn er leden die graag een bepaalde band (nog) eens bij ons willen horen spelen dan kunt u dit kenbaar maken aan Jerry Wildenberg ons bestuurslid die zorg draagt voor de "Muzikale vormgeving".

8 maart 2020: * We hebben deze middag genoten van een geweldige muzikale presentatie genoten van The Storyville Jassband. We hadden een volle bak van meer dan 65 mensen en een ieder vermaakte zich met een dansje , een vrolijk gesprek of van het genieten van de muziek. Wat op 26 april een groots concert had moeten worden in de Brasserie met de Pilsner Jazzband is helaas veranderd in een nachtmerrie, vooral voor de uitbaters van de Brasserie. het noodlot sloeg in de nacht van zondag op maandag toe waardoor de gehele Brasserie in de as werd gelegd. Ook een ramp voor onze Jazzclub natuurlijk want nu hebben we ons gezellige en vaste honk op dramatische wijze verloren. Tja, wat nu?? Ons bestuur komt op maandag 10 maart bijeen om te kijken hoe en waar we verder zouden kunnen. Het zal niet gemakkelijk worden eenzelfde fijne lokatie te viinden waar ook de parkeer mogelijkheid een plus was. Zodra er nieuws is zullen wij dit aan onze leden mededelen. Voor een foto van na de Brasserie brand zie de map "Foto's". Deze mooie plaats en geweldige tijd is jammer genoeg voorbij.